Vad skapar resultat i Sirius Bandy?

SENASTE NYTT: SEGER för Sirius ikväll på Zinken!

Bandykrönika inför returderbymatchen på fredag mot Hammarby hemma!

Tre svar med frågorna i slutet på denna krönika: strax under 30 km/h, på TV, 172km/h. Vet ni vad det gäller?

Siriushjärtat! En fundering satte sig i mitt huvud idag när jag träffade Sirius Bandys eminenta säljchef Mats Jansson. Jag har gått och tänkt på det hela dagen och ska berätta nedan vad det är.

Men först, ni som inte orkar läsa klart, skulle ni kunna göra mig bara EN tjänst?.Jag vill göra en liten analys på hur många i Uppsala som ser denna annons.

Öppna ett nytt mail och skriv i ämnesraden: Antingen: 1. Jag har varit på Sirius bandymatch vilket tempo, 2. Jag har inte varit på Sirius bandy match. Eller 3. Jag ska på en het drabbning på fredag när Sirius tar emot Hammarby hemma och tar två raka.

Orkar ni inte skriva ut så skriv bara siffran i ämnesraden och så mailar ni info@siriusbandy.se. Stort tack. Vi får se om mailboxen exploderar.

 


Hursomhelst, inför derbyt mot Hammarby hemma på fredag klockan 19 så har jag lite filosoferande kring vad som skapar resultat. Vi får se om ni håller med. Det är nära mitt jobb i tankegången men nu är det Sirius bandy vi talar om.

Om vi gör några antaganden. Vi antar att framgång för Sirius styrs av fyra faktorer KITT, = Kost ,inställning, Talang, Träning. Jag utgår nu ifrån att de är lika viktiga alla fyra för resultatet. Alltså 25% var. Vad går att påverka på KORT sikt, alltså till på fredag kl 19? Jag hävdar att svaret är ”lite lite” med träning och kost kan inte påverka på denna korta tid och då återstår ”inställning”.

Var får man inställning ifrån? Gruppsamhörighet, en god tränare? Och…. precis en övertänd publik. Jag hävdar att ett kokande Studan på fredag i min analys alltså kan leda till mål. Är det så? Låt oss undersöka på fredag, kom och njut.

Om vi slutligen diskuterar begreppet; ”hemma-is”. När jag var lite trodde jag att den största fördelen med ”hemma-is” var att man fick äta samma mat som man brukade och att man därför hade en fördel att spela ”hemma”. Visst, sitter man i Kina och ska spela vm och inte har en matprodukt som man ätit tidigare, klart att det kan påverka då. Men så är inte fallet. Maten är rätt likadan i hela Sverige!!!

Fördelen med ”hemma-is” ligger självklart inte i maten utan den inställning som skapas hos våra Sirius-spelare på fredag. Och där hävdar jag återigen att när publikens tryck är högt kan det skapa mål. Håller ni med?

Vill ni få en härlig upplevelse så kom på fredag, jag är där och många andra.

Svaren som jag skrev i början har följande frågor: Strax under 30km/h är hastigheten spelarna kommer upp i, Var tittar man på bandy för en tråkig upplevelse? PÅ TV. Bandy måste upplevas i verkligheten! Det förstår du vid första matchen. Jämför det med att man inte kan uppleva verkliga lutningen som alpinlandslaget kör i. De backarna fixar vi väl alla tänker vi framför vinterstudion. Och sista svaret 172km/h, Per Fosshaugs hastighetsrekord på ett uppmätt skott. som jämförelse kommer golfbollen upp i cirka 200km/h.

Dela detta nu så kommer vi teoretiskt få se ännu fler mål om ännu fler dyker upp på fredag och skapar stämning som skapar mål. Hur många delningar kan vi komma upp i? Ett rekord? Tagga #bandyfest och #siriusbandy och #uppsala!!!

mvh Martin Stenport, ny Siriusbandyvän vars kollega Mats Bengtsson är VSK Bandyfrälst, sambon är från Edsbyn… vilken dynamik. Nu kör vi Sirius. Ses på Studan kl: 19 på fredag, vilken stämning efter vinsten ikväll. DELA GÄRNA NU

Och ni som jobbar med försäljning kan nog se parallellerna mellan bandy, resultat och försäljning, eller hur? Hur jobbar ni och med vilka parametrar för att förändra resultatet?

 

säljcoach Martin Stenport

#stenportsales