Kommunen ska bli serviceinriktade

En kommun i Sverige har nu börjat visa sig intresserade för service, Uppsala! Fick ett mail från kommunen att de var mycket intresserade av hur jag upplevt kontakten med dem i mitt senaste ärende. I min mail får jag en enkät som ska ta 6-7 min. 46 frågor! Kan bli lite fascinerad av hur kravställaren för enkäten från kommunen tänkte här. Hur många svar får man in tror ni?

 

säljcoach

Men jag tycker de ska ha en eloge! Hur många kommuner är det som öht är intresserade av att vara serviceminded i detta land? Någon som kan erinra sig att de fått en sådan där galet bra service som vissa företag kan ge? Kom igen, finns det inte någon kommun som kan leverera detta?

Lycka till nu i midsommarveckan med service mot era kunder. Det är detta som ger er mer jobb!

Martin