E-handel 2020?

Kommer vi kalla e-handel i detaljhandeln för ”E-HANDEL” om tio år eller kanske bara ”handel”? All handel kanske sker digitalt 2020-2025? Kanske blir det bara en mängd showrooms utan säljdiskar? Man kollar på nätet vad man vill ha, ibland åker man och tittar på det sedan beställer man via en terminal och får det hemlevererat. Inga varor levereras längre ut från en fysisk butik i detaljhandeln 2020?

säljarbloggen

Självklart låter det orimligt att det skulle bli såhär helt och hållet men jag tror vi kommer se en stor svängning mot detta koncept närmsta 5-10 åren. Givetvis är vissa branscher svårare att genomföra detta på än andra. Elller är det det?

Och om det blir fullt ut så att det inte kommer finnas butiker och säljare vem tror ni då kommer bli en fantastiskt viktig resurs? Kundtjänsten! Kundtjänsten kommer bli frontline som blir de som får vara den enda kontakten för kunderna. Då kommer det bli väsentligt att ha en kundtjänst som förstår behov och som kan lösa problem när de uppstår, eller hur?