Vill du ha hjälp att ändra din inställning?

Det kan du inte. Jo du kan få hjälp på traven men du måste själv vilja för att kunna ändra. Som rökning!

Semstern är slut, usch! Och snart kommer det den förbannande snön igen, och blask på det. Chefen är om möjligt ännu surare än innnan semestern, hur är det möjligt? Gud så sjukt långsamt personen framför kör!!

Jag orkar inte träna, den där Maria kommer in på jobbet varje dag och skryter om sina bravader och berättar om alla Vätternrundor, Vasalopp och Maraton hit och dit och gympass som gör henne stark och glad, TVI!!! Å de där Facebookuppdateringarna där alla måste visa hur bra det går för dem och hur mycket de hinner med i det där berömda livspusslet. Huva!

Så kan man resonera, om man vill dränera sig själv på energi. För inte mår ni bättre av att sucka över vad andra gör och att de går bra för dem. Vad fick ni för känsla när ni läste raderna ovan? Testa istället att tänka på hur du kan tänka för att må bättre, få samma energi som Maria och nå högre mål, för det är väl det du vill?

Jag gillar tänket i bilden nedan, något som tex Niklas ”Skype” Zennström fått uppleva många gånger. Lyssna gärna på hans Sommarprat i P1, där han förmedlar att man måste våga misslyckas för att lyckas!

Livet suger ibland som du märkt, det är samma som att driva eget företag. Ibland har man skitbra dagar och ibland dåliga. Men jag brukar försöka göra dipparna lite grundare än topparna genom att inte låta negativa tankar ta överhanden. Så fort negativa tankar kommer, klappa dig på kinden (ingen örfil!!) och tänk, ne nu tänker vi tvärtom, det blir kul!

Slutligen, detta om facebookuppdateringar som jag berörde. Om ni suckar över dem och de påverkar er negativt, sluta läs dem ett tag, det kommer ta bort ångest. Senast igår överhörde jag en diskussion där en kvinnas son tyckte det var jobbigt att läsa hur bra det gick för alla, så han slutade läsa dem och det hjälpte honom mycket. Vi vet ju att många som måste hävda sin lycka på Facebook egentligen kanske inte är så lyckliga, eller hur!!??

KOM IGEN NU!!!
Får jag be om…….största bästa oöverträffade j$§∞$-la toppeninställning?

Läs:
Det sitter i huvudet : om viljans kraft att förändra ditt liv

Michael Södermalm
Nu kör vi!!

Martin