Mitt företag 2012

Idag var vi på Mitt företag 2012 (http://www.mittforetag.com/uppsala/). De delade med sig med goda tips hur man skulle lyckas med företagande. Hel del gammal skåpmat men också många bra innovativa tips. Favorittipset var att skilja sig från mängden, om många gör en sak, då ska du göra tvärtom.

Ett kul exempel togs upp. En copywriter som bloggade tidigt tänkte: Nu bloggar alla, vad ska jag göra då? Jo jag startar en papperstidning. 2012!

Att gå emot strömmen kan löna sig om man vet var man är på väg.

Ett annat bra tips är att testa dina bra idéer på kunden, dina prototyper, innan de är helt klara. Bättre det än att det går lång tid och idéerna aldrig sjösätts för att du filar till dess leda på dem. Dessa kommer aldrig hamna i vattnet! SJÖSÄTT NU!

Dessutom ställde ett antal företag ut såsom PRV, Posten, BL Bokföring, Ernst&Young med flera. De höll korta 5 minuters presentationer om sin verksamhet och vad de kunde erbjuda.